top of page

VANJA RAŽOV

VIRTUALNA ASISTENTICA

Diplomirana sam ekonomistica, oduvijek volim brojeve, tablice, sistematizaciju i organizaciju. Došla sam do točke u životu kada mi je najvažnije pronaći ravnotežu između poslovnog i privatnog, zarade i uživanja te mi je posao virtualne asistentice omogućio fleksibilnost, vlastitu organizaciju vremena te stvaranje savršeno uravnoteženog životnog stila. Kompetencije za pružanje usluga virtualne asistentice stekla sam kroz više od 19 godina radnog iskustva pri čemu sam surađivala s poduzetnicima, obrtima, udrugama i ustanovama.

 

Vjerujem da je vrijeme najvrjedniji resurs koji ljudi imaju i spremna sam Vam pomoći da uklonite barem dio zadataka sa svoje beskrajne liste obaveza, bilo da želite razviti svoje poslovanje, povećati svoje naplativo vrijeme, provoditi više vremena kod kuće ili se jednostavno osjećati manje pod stresom i neorganizirano.

Virtualna asistentica Vanja Ražov
‘Moja’ draga Vanja, moj VA. Da mi nema Vanje sate i sate bih provodila zatrpana tablicama, administracijom i sličnim poslovima koji oduzimaju jako puno vremena i energije i ne bih se stigla baviti svojim primarnim dnevnim zadacama.
Vanja je moj spas. Sve odrađujemo online, ali je Vanja profesionalac koji je dostupan u svakom trenu koji smo dogovorile. Često i izvan okvira dogovora.
Dodatno, Vanja je vrlo ugodan sugovornik i njena smirenost me oduševljava iz dana u dan.
Za Vanju sve preporuke jer sve što ima u zadatak odradi i više nego korektno.
bottom of page