top of page

VANJA RAŽOV

VIRTUALNA ASISTENTICA

Diplomirana sam ekonomistica, oduvijek volim brojeve, tablice, sistematizaciju i organizaciju. Došla sam do točke u životu kada mi je najvažnije pronaći ravnotežu između poslovnog i privatnog, zarade i uživanja te mi je posao virtualne asistentice omogućio fleksibilnost, vlastitu organizaciju vremena te stvaranje savršeno uravnoteženog životnog stila. Kompetencije za pružanje usluga virtualne asistentice stekla sam kroz više od 19 godina radnog iskustva pri čemu sam surađivala s poduzetnicima, obrtima, udrugama i ustanovama.

 

Vjerujem da je vrijeme najvrjedniji resurs koji ljudi imaju i spremna sam Vam pomoći da uklonite barem dio zadataka sa svoje beskrajne liste obaveza, bilo da želite razviti svoje poslovanje, povećati svoje naplativo vrijeme, provoditi više vremena kod kuće ili se jednostavno osjećati manje pod stresom i neorganizirano.

Virtualna asistentica Vanja Ražov
Stručnost, profesionalnost i ažurnost!
U suradnji s Vanjom dobila sam odlično dizajniran e-priručnik, vizual izrađen po mojoj želji, mjeri, boji, osobnosti...
Svaka preporuka, posebno onima koji su u strci s vremenom, gube vrijeme na izradu tablica, tipkanje tekstova, uređivanje tekstova, sastavljaju ankete i slično.
Virtualni asistent - posao koji je postao sve više tražen, ali i neophodan za današnje poslovanje bilo malih, srednjih ili velikih poduzetnika, obrtnika, fizičkih osoba.
bottom of page