top of page

Pravila privatnosti

SkillSet, obrt za poslovne usluge, vl. Vanja Ražov, Pakrac, 103. brigade 1, OIB: 90928752800, MBO: 98529374, u nastavku SkillSet, brine o zaštiti osobnih podataka svojih klijenata, korisnika i posjetitelja web stranice u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno. Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova Politika se ne primjenjuje na anonimne podatke. Anonimni podatak je podatak koji se ne može povezati s određenom fizičkom osobom.

Korisnik u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka. Korisnik ima pravo zatražiti pristup, nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Korisnik može u svakom trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka.

Podatke možemo primati i izravnim kontaktom od klijenta koji nam se obrate za informacije o proizvodima i uslugama:


– putem obrasca za kontakt na internetskoj stranici www.skillset.hr
– direktno e-mailom
– telefonskim pozivom
– uživo u sjedištu obrta

Tako prikupljeni podaci koriste se samo za obradu traženih informacija i upita korisnika te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva. Korisnici internetske stranice www.skillset.hr suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

Zahtjeve za pristup, ispravljanje ili brisanje podataka možete poslati mailom na vanja@skillset.hr ili poštom na adresu: SkillSet, obrt za poslovne usluge, 103. brigade 1, 34550 Pakrac, Hrvatska.

Sigurnost Vaših podataka osiguravamo ovim mjerama:


– strogo ograničen pristup osobnim podacima
– korištenje podataka isključivo u skladu s legitimnim interesom
– sigurnosni prijenos podataka
– postavljanje antivirusnih programa i vatrozida na IT sustave u svrhu detekcije, sprječavanja zloupotrebe osobnih podataka i neovlaštenog pristupa podacima.

Na internetskim stranicama primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Internetske stranice koriste tehničke (obvezne), performansne (neobavezne)  i marketinške (neobavezne) kolačiće.

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih spriječiti.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana.

 

SkillSet zadržava pravo izmjene ovih Pravila i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenio nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima kojima na svojim internetskim stranicama štitimo Vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Zadnja izmjena: ožujak 2023.

bottom of page